Aktuelt

Undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021

På grunn av nye nasjonale og lokale råd når det gjelder smittevern så blir det undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021.

Melding sendt ut til våre elever fra rektor Eiliv Fougner Janssen mandag 4.januar. 

Øksnevad har laget en plan for forsvarlig undervisningen ihht gjeldende retningslinjer de neste to ukene.  Kontaktlærer vil informere elevene om tidspunkt for oppmøte og timeplan. Utover de generelle smittevernrådene understrekes det at alle elever skal holde 1 meter avstand til andre elever, og ansatte, også inne i klasserommet. Vel møtt tilbake på skolen.

Årets aksjonsdag som var planlagt 24.april måtte avlyses som følge av korona-utbruddet. Det betyr at pågående og planlagte prosjekter ved skolen kan bli avsluttet eller satt på vent.

Selv om aksjonsdagen ikke kunne gjennomføres i år vil du fortsatt kunne støtte prosjektet ved å gi en gave på VIPPS. Alle gaver bidrar til at barnehjemmet/skolen ikke blir for hardt rammet av den pågående korona-krisen.

Selv om skolen er stengt så er IT-avdelingen på plass og kan hjelpe deg dersom du trenger hjelp! 

Hvis du har det vanskelig, eller bare ønsker å slå av en prat, er det fullt mulig selv om skolen er stengt!
Les mer her. 

    Øksnevad vgs fikk sammen med alle skoler i Rogaland fylkeskommune nye nettsider som ble lansert 12.desember. Design og layout har fått en skikkelig overhaling og det har vært fokus på at sidene skal være mobilvennlige. Det legges også vekt på at det skal være enkelt å få oversikt over skolens utdanningstilbud samt aktuell informasjon som berører skolehverdagen til våre elever. Endel sider er fortsatt "work in progress", noe som betyr at det vil fortsatt vil bli mange endringer fremover. 

    Til toppen