Aktuelt

Undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021

På grunn av nye nasjonale og lokale råd når det gjelder smittevern så blir det undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021.

Melding sendt ut til våre elever fra rektor Eiliv Fougner Janssen mandag 4.januar. 

Øksnevad har laget en plan for forsvarlig undervisningen ihht gjeldende retningslinjer de neste to ukene.  Kontaktlærer vil informere elevene om tidspunkt for oppmøte og timeplan. Utover de generelle smittevernrådene understrekes det at alle elever skal holde 1 meter avstand til andre elever, og ansatte, også inne i klasserommet. Vel møtt tilbake på skolen.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Eiliv Fougner Jansen tar 1 august over som ny rektor ved Øksnevad vgs etter Rune Haaland.

Vipa regnes som sterkt truet i Norge og det er derfor en stor glede å kunne registrere en rekke vipereir på skolens område. 

Klasse 1R besøkte Frafjord SUP i forbindelse med faget naturbasert aktivitet. Læringsmålet var å vurdere denne småskala naturbaserte forretningsvirksomheten.

Timeplanen frem mot sommerferien vil for de fleste klasser avvike noe og være en kombinasjon av undervisning på skolen og digital undervisning på nett. Følgende timeplan gjelder frem til sommerferien. 

17.mai ble det arrangert såkalt "Koronafri 17.mai feiring i Klepp 2020" som besto i et opptog for kjøretøy innenfor en rekke kategorier. Øksnevad vgs var et sentralt passeringspunkt i ruten som gikk langs en rundløype gjennom Klepp kommune. 

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra alle utdanningsprogram. 

Les mer her.

Årets aksjonsdag som var planlagt 24.april måtte avlyses som følge av korona-utbruddet. Det betyr at pågående og planlagte prosjekter ved skolen kan bli avsluttet eller satt på vent.

Selv om aksjonsdagen ikke kunne gjennomføres i år vil du fortsatt kunne støtte prosjektet ved å gi en gave på VIPPS. Alle gaver bidrar til at barnehjemmet/skolen ikke blir for hardt rammet av den pågående korona-krisen.

Selv om skolen er stengt så er IT-avdelingen på plass og kan hjelpe deg dersom du trenger hjelp! 

Hvis du har det vanskelig, eller bare ønsker å slå av en prat, er det fullt mulig selv om skolen er stengt!
Les mer her. 

    Til toppen