Anleggselever ved skolen har nylig begynt arbeidet med å lage en sikker vei til skolens flisfyranlegg som ligger på den andre siden av F44 og som muliggjør kjøring uten at en trenger å krysse sterkt trafikkert vei. I denne videoreportasjen ser vi faglærer Tor Gøran Bore sammen med klasse 2ATC.

Karriererådgiver Dag Thomas Kvalvik forteller om skolens tilbud.

Øksnevad vgs arrangerte mandag 23. januar åpen dag for søkere til skolen. Det var godt besøk med full sal i auditoriet. Vi tror at besøkende fikk et godt inntrykk av skolen.

Anthony Strømstad Vassbø og Tollef Øksnevad fra agronomklassen leverte årets beste oppgavesvar på sau og ble årets Husdyrtreffvinner på sau. 

Maren Selbak og Gunnar Tunheim fikk 3.plass i kategori gris. 

Les mer på Nortura Medlem

16 juni var det avslutningsfest for avgangselevene i klasse 3l (landbruk), 3n (naturforvaltning), 3p (påbygg) og 3r (dyrekunnskap). På programmet sto tale av rektor, servering av mat og utdeling av vitnemål. Vi ønsker alle våre flotte avgangselever lykke til videre i livet! Lenke til flere bilder blir sendt per sms til klassene. 

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Skolen starter torsdag 16. juni og avslutter med eksamen onsdag 29. juni.

Læren om anatomi kan være et krevende fag med mange nye og ukjente faguttrykk. Ved å male muskulatur og skjelett på hestene så blir det mulig å se hestens anatomi i bevegelse. I denne videoen ser vi klasse 2h i aksjon! 

For et par uker siden reiste elever fra VG3 til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet for å få et innblikk i studielivet på Ås. Det ble en innholdsrik tur med både relevante og kjekke utflukter. Turen til NMBU besto av utfyllende informasjon om studietilbud og studenttilværelsen, samt en omvisning på campus. 

Anleggsfag på Øksnevad vgs deltok 27 april på Skole NM i fagene anleggsmaskinførerfaget og arbeidsmaskiner på Sam Eyde vgs i Arendal.

Det er nå tid for å plante ut blomster i hagen! Ta turen innom veksthuset og se de flotte blomstene som vi har produsert her på skolen! Men vær kjapp, det blir fort utsolgt! Velkommen til en god handel på gardsbutikken ved Øksnevad!

Ungdommer i Klepp, Time og Hå har gått sammen for å hjelpe menneskene i Ukraina under krigen. Det skal de gjøre gjennom perling og produktene vil være å finne i to korger på M44 og på Jærhagen. De som kjøper et produkt, kan vippse et valgfritt beløp.

Til toppen