Aktuelt

Øksnevad vgs har åpent hus mandag 20.januar fra kl. 17.00 - 19.00. Tilbudet rettes til ungdomsskoleelever med foreldre/foresatte. Her vil dere få informasjon om skolens tilbud og omvisning på skolens område. Dere møter lærere og elever ved skolen som dere kan rette spørsmål til.

Hjertelig velkommen!

Program for dagen:
17.00 - Informasjonsmøte om skolens tilbud i auditoriet. Omvisning på skolens områder.
18.00 - Informasjonsmøte om skolens tilbud i auditoriet. Omvisning på skolens områder.
19.00 - Informasjon om toppidrett hest. Sted: Klasserom i ridehallen.

I følge info fra 21.januar er det i samråd med veterinær og Mattilsyn ingen restriksjonar eller smittefare ved å ri i ridehallen. Skulen har likevell strenge smittevernstiltak som elever og ansatte retter seg etter.

Øksnevad vgs fikk sammen med alle skoler i Rogaland fylkeskommune nye nettsider som ble lansert 12.desember. Design og layout har fått en skikkelig overhaling og det har vært fokus på at sidene skal være mobilvennlige. Det legges også vekt på at det skal være enkelt å få oversikt over skolens utdanningstilbud samt aktuell informasjon som berører skolehverdagen til våre elever. Endel sider er fortsatt "work in progress", noe som betyr at det vil fortsatt vil bli mange endringer fremover.