Undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021

På grunn av nye nasjonale og lokale råd når det gjelder smittevern så blir det undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021.

Melding sendt ut til våre elever fra rektor Eiliv Fougner Janssen mandag 4.januar.

Øksnevad har laget en plan for forsvarlig undervisningen ihht gjeldende retningslinjer de neste to ukene.  Kontaktlærer vil informere elevene om tidspunkt for oppmøte og timeplan. Utover de generelle smittevernrådene understrekes det at alle elever skal holde 1 meter avstand til andre elever, og ansatte, også inne i klasserommet. Vel møtt tilbake på skolen.

Her er litt informasjon om det pågående skoleutviklingsprosjektet.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system.
Visma InSchool (VIS) ble tatt i bruk og er tilgjengelig for medarbeidere, elever og foresatte.

Les mer her:

Visma InSchool

Gjelder for alle elever.

Oppstart mandag 16 august 2021
Sted: Hovedbygget Øksnevad vgs

PC-ordningen starter opp igjen 16.juni. Alle elever må ha egen datamaskin og Rogaland fylkeskommune tilbyr derfor kjøp av maskiner gjennom PC-ordningen til en gunstig pris.

Denne våren har elevene på Arbeidstrening holdt på med et mystisk og spennende prosjekt!

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag.

Sommerskolen 2021 starter torsdag 17. juni og avslutter med eksamen 30. juni. Tilbudet gjelder elever, tidligere elever og lærlinger.

Øksnevad vgs har siden 1999 hatt skotsk høylandsfe som har vekslet mellom å beite ved Øksnevadtjern og i Sørskogen. Dyrene ble anskaffet med det formålet at de skulle holde groingen av siv og takrør ved Øksnevadtjernet i sjakk. Vi har i dag 11 høylandsfe gående på skolens område. Jarle Thomsen er fagarbeider ved Øksnevad vgs og ser til dyrene flere ganger i uken. I denne videoen får vi stiftet nærmere bekjenteskap med disse fargerike dyrene!

Læren om anatomi kan være et krevende fag med mange nye og ukjente faguttrykk. Ved å male muskulatur og skjelett på hestene så blir det mulig å se hestens anatomi i bevegelse. I denne videoen ser vi klasse 2r i aksjon sammen med faglærer Marianne Strømmen Ellingsdalen.