Vg3 Naturbruk (Studieforberedende)

Kunnskap om dyrevelferd og naturforvaltning er etterspurt på arbeidsmarkedet. På Vg3 naturbruk får du gode teoretiske kunnskaper innen «grønne» fag som biologi og økologi i tillegg til generell studiekompetanse. Denne kombinasjonen er ideell for deg som er opptatt av dyr og miljø og liker å være ute i naturen.

Søkekode i Vigo er: NANAB3

 

Vg3 Naturbruk er for deg som er interessert i natur og miljø, mennesker og dyr. Denne utdanningen gir deg gode teoretiske kunnskaper innen "grønne" fag som biologi og økologi, og gir store fordeler dersom en ønsker å studere slike fag senere. Er du interessert i dette, bør du velge dette tilbudet.

Programfaget her er Naturforvaltning. I tillegg kan vi tilby valgfrie programfag som Feltarbeid i naturbruk, Biologi 1 eller Engelsk 1. 

Alle som velger å gå vg3 Naturbruk eller vg3 Påbygg, har mulighet til å studere videre ved norske og utenlandske universiteter og høgskoler. Her er det mange muligheter!

Les mer om Vg3 Naturbruk (Studieforberedende) på vilbli.no

    
Du kan lese mer om Naturbruk på vilbli.no. Her finner du informasjon om opplæringsløpet, inntakskrav, fag- og timefordeling, innhold i fagene og mye mer. 

Kontakt oss! 

 

Karriereveileder

 

Mitt navn er Willy Miljeteig og jeg er yrke- og utdanningsrådgiver her på Øksnevad. Har du spørsmål om valg av retning videre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

Jeg kan nås på tlf 51 92 18 18, mobil 41 32 43 23 eller på epost: willy.miljeteig@skole.rogfk.no

 

 

 

Linda Renate Johnsen

Jeg er avdelingsleder for Naturbruk på Øksnevad vgs. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om fagområder innenfor Naturbruk. 

Telefon: 51 92 18 20
Mobil: 928 06 088
Epost: linda.renate.johnsen@skole.rogfk.no