Vg3 Anleggsmaskinmekaniker

Vg3 anleggsmaskinmekaniker bygger videre på Vg2 arbeidsmaskiner. Her vil du få en meget grundig innføring i vedlikehold, feilsøking, diagnostisering og reparasjon av anleggsmaskiner. 

Fagkode i Vigo er: TPAMM3L

Vg3 anleggsmaskinmekaniker på Øksnevad vgs er én av seks landslinjer hvor elever fra hele landet kan søke seg til.  Her får du arbeide med både større og nyere maskiner på skolens moderne verksted. I tillegg får du gjennom skoleåret være utplassert flere uker i bedrift.

Etter fullført vg3 må du gå ett år i lære før du får fagbrev som anleggsmaskinmekaniker. Dette er et svært ettertraktet og allsidig fagbrev, som blant annet gir deg mulighet til å jobbe som mekaniker på verksted eller som omreisende feltmekaniker rundt om i landet. 

Les mer om Vg3 Anleggsmaskinmekaniker på vilbli.no

Karriereveileder

Mitt navn er Willy Miljeteig og jeg er yrke- og utdanningsrådgiver her på Øksnevad. Har du spørsmål om valg av retning videre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

Jeg kan nås på tlf 51 92 18 18, mobil 41 32 43 23 eller på epost: willy.miljeteig@skole.rogfk.no

Karriereveileder

Mitt navn er Dag Thomas Kvalvik og jeg er yrke- og utdanningsrådgiver her på Øksnevad. Har du spørsmål om valg av retning videre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

Jeg kan nås på mobil 92 08 44 62 eller på epost: dag.thomas.kvalvik@skolerogfk.no 

 

Robert Vollan

Jeg er avdelingsleder for Anleggsfag på Øksnevad vgs. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om fagområder innenfor anleggsfag. 

Telefon: 51 92 18 60
Mobil: 975 06 122
Epost: Robert.Vollan@skole.rogfk.no

Bilder fra skolens verksted