Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

IT-avdelingen er på jobb

Selv om skolen er stengt så er IT-avdelingen på plass og kan hjelpe deg dersom du trenger hjelp!

Klikk for stort bildeBilde fra: www.gotcredit.com Credit www.gotcredit.com Du når IT-avdelingen enten via telefon, epost, It's learning eller Teams.

Rogaland fylkeskommune har også en side med informasjon som gjelder Office 365, nedlasting av programvare, trådløst nett og alt som har med din brukerkonto å gjøre.

Elev-PC og IKT

Du er velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for hjelp!

Til deg som bruker Teams:

Se dokumentet: Veiledning/Info for hvordan digital undervisning kan gjennomføres i Rogaland fylkeskommune. (PDF, 110 kB)

Elev: Hvordan du logger på Teams og blir med i en videosamtale som læreren har startet (MP4, 18 MB) (NB: Videofil som kan ta litt tid å laste ned)

Lærer: Hvordan du starter en videosamtale med klassen, viser et vindu (powerpoint, OneNote osv) med klassen og chatter med enkeltelever. (NB: Videofil som kan ta litt tid å laste ned). (MP4, 21 MB)

Ole Lauvås

Systemansvarlig