Elev har fått påvist koronasmitte

I forbindelse med at en elev i 2ATC testet positivt for korona torsdag 25. februar ønsker smittesporingsteamet i Klepp å be flere elever og ansatte teste seg.  Smittesporingsteamet har derfor kontaktet elevene i klassene 2ATB og 2ATD samt 9 navngitte lærere på Anlegg.  Alle disse har fått beskjed om å ikke komme på skolen før de har en negativ test. Med så mange lærere fraværende blir det vanskelig å gjennomføre normal drift i avdelingen.  De resterende elevene på Anlegg, utenom 2GA, skal derfor ikke komme på skolen fredag 26. februar.  Det vil bli digital undervisning for alle disse elevene.  For alle andre elever på skolen, inkludert 2GA, blir det normal undervisning i morgen - fredag 26 februar.