Digitalt informasjonsmøte om russetiden

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden 18 januar kl. 1800-1930.

Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner. Lenken vil bli lagt ut på skolenes hjemmeside og på Rogfk.no.

De siste årene har russefeiringen endret seg. Flere elever melder om en buss- og gjengkultur som virker ekskluderende og som gjør russetiden utrygg. Rogaland fylkeskommune vil, som skoleeier, være en heiagjeng for dere foreldre, for at ditt barn skal ha en best mulig russetid i år eller senere.

I møtet vil vi ha med elever, politiet, mobbeombudet, helsesykepleier og en rektor.

Aktuelle tema som vi ønsker å ta opp er blant annet:

• Hvordan opplever vi russefeiringen i dag?
  • Hva kan vi og dere gjøre for å skape en tryggere og mer inkluderende russefeiring?
  • Gode råd til russeforeldre
  • Hvor finnes det hjelpere om du er bekymret for din russ?

Velkommen til å følge arrangementet!

Opptak fra sendingen: